оригинално

нар. - изобретателно, изкусно, остроумно

Български синонимен речник. 2013.

Look at other dictionaries:

  • Азис — певец Азис (настоящее имя  Васил Троянов Боянов)  болгарский поп фолк певец цыганского происхождения. Начал свою карьеру в 1999 году. Содержание 1 Биография 2 Дискография 3 Награды …   Википедия

  • осијанизам — предромантичарска ориентација во европската литература во 18. век и одушевување предизвикано од Песните на Осијан од Џ. Макферсон што авторот ги претставил како оригинално дело на Осијан …   Macedonian dictionary

  • фалсификат — (лат. falsificatum) нешто што е фалсификувано, што не е вистинско, што не е оригинално …   Macedonian dictionary

  • изкусно — нар. изобретателно, оригинално, остроумно …   Български синонимен речник

  • изобретателно — прил. изкусно, оригинално, остроумно …   Български синонимен речник

  • остроумно — нар. изобретателно, изкусно, оригинално …   Български синонимен речник

  • отличително — прил. характерно, особено, оригинално, присъщо, типично …   Български синонимен речник

  • своеобразно — нар. особено, по своему, самобитно, оригинално, бамбашка, необикновено, не като другите …   Български синонимен речник

  • странно — нар. чудно, чудновато, невидяно, неестествено, особено, оригинално, необикновено, необичайно …   Български синонимен речник

Share the article and excerpts

Direct link
Do a right-click on the link above
and select “Copy Link”

We are using cookies for the best presentation of our site. Continuing to use this site, you agree with this.